SonSuzLuk Forum Admini
Mesaj Sayısı : 218 Yaş : 42 Nerden : Ankara Points : 215 Kayıt tarihi : 04/12/08
| Konu: ÖLDÜGÜMÜ SÖYLEMEYİN :( Çarş. Kas. 04, 2009 10:27 pm | |
| ÖLDÜĞÜMÜ SÖYLEMEYİN[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Hayat ne tatlıymışsın meğer, bilinmiyor yaşanırken Ölüm acı gerçeksin tamam, bana neden bu kadar erken Doymadım sevdalara doymadım yaşamaya doymadım aşkıma doymadım oooooof Saçının teli kaldı gözünün izi kaldı mutluluk sözü kaldı içerimde Söylemeyin bilmesin aşkıma, dayanamaz böylesi acıya Uzakta deyin, dönecek deyin, öldüğümü söylemeyin Uzakta deyin, dönecek deyin, yüreğini titretmeyin.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Dün gece, seni gördüm rüyamda, kaybodun karanlıklarda Yangınla, uyandım koynunda, seni ardımda bırakmak varya Doymadım sevdalara doymadım yaşamaya doymadım aşkıma doymadım Saçının teli kaldı gözünün izi kaldı mutluluk sözü kaldı içerimde Söylemeyin bilmesin aşkıma, dayanamaz böylesi acıya Uzakta deyin, dönecek deyin, öldüğünü söylemeyin Uzakta deyin, dönecek deyin, yüreğimi titretmeyin
Söylemeyin bilmesin aşkıma, dayanamaz böylesi acıya Uzakta deyin, dönecek deyin, öldüğümü söylemeyin Uzakta deyin, dönecek deyin, yüreğini titretmeyin
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Söylemeyin; Bilmesin aşkıma.. Dayanamaz böylesi acıya.. Uzakta deyin.. Dönecek deyin.. Öldüğümü söylemeyin... | |
|