SonSuzLuk Forum Admini
Mesaj Sayısı : 218 Yaş : 42 Nerden : Ankara Points : 215 Kayıt tarihi : 04/12/08
| Konu: ÖĞRENDİM Kİ..... Perş. Mayıs 06, 2010 12:35 am | |
| * Öğrendim ki... Bir insanı kazanmak çok zor, ama kaybetmek çok kolay * Öğrendim ki... Yüreğiniz ne kadar kan ağlarsa ağlasın dünya sizin için dönmesini durdurmuyor. * Öğrendim ki... Bazen başkalarını affetmek yetmiyor. Bazen insanın kendisini affedebilmesi gerekiyor. * Öğrendim ki...Tecrübenin kaç yaş günü partisi yasadığınızla ilgisi yok, Ne tur deneyimler yaşadığınızla var. * Öğrendim ki... Gerçek arkadaşlar arasına mesafe girmez. Gerçek aşkların da! * Öğrendim ki.....Duvarda asılı diplomalar insanı insan yapmaya yetmez. * Öğrendim ki... Hiç tanımadığın insanlar, iki saat içinde, senin hayatını değiştirebilir. * Öğrendim ki... Her şartta kendisiyle dürüst kalanlar daha uzun yol yürüyor. * Öğrendim ki... Aşık olmanın ve aşkı yasamanın çok çeşidi vardır. * Öğrendim ki...İki insan aynı şeye bakıp tamamen farklı şeyler görebilir. * Öğrendim ki...Para ucuz bir başarı. * Öğrendim ki...Affetmeyi öğrenmek deneyerek oluyor. * Öğrendim ki...Sen tepkilerini kontrol edemezsen, tepkilerin hayatını kontrol eder. * Öğrendim ki...Karşılık vermek, düşünmekten çok daha basit. * Öğrendim ki...İnsanların basına ne geldiği değil, o durumda ne yaptıkları önemli. * Öğrendim ki...Kendini en iyilerle kıyaslamak değil, kendi en iyinle kıyaslamak sonuç getirir. *Öğrendim ki...Güveni geliştirmek yıllar alıyor, yıkmak bir dakika.
İçim "ÇIĞLIK" dışım "SUSKUN" ....sus diyor gönlüm..sadece SUS | |
|