SonSuzLuk Forum Admini
Mesaj Sayısı : 218 Yaş : 42 Nerden : Ankara Points : 215 Kayıt tarihi : 04/12/08
| Konu: KERECEM ŞARKI SÖZLERİ Cuma Ara. 26, 2008 1:47 am | |
| AĞLAYALIM BERABER
Ayrılık günü düştü peşime hüzün Ve bırakmadı kaç yıl boyu Boylu boyunca uzandım yanına Ama bana dönük değildi yüzün
Aldanıp sana bekledim geçen güzü Ve bırakmadım kaç yıl boyu Zaman dolunca geldiysem yanına Sebep sana o gün verdiğim sözüm Dön diye yalvarırken Düştü elimden gururum Son diye dilenirken Geçti önümden bitanem
Yine dolacaksa gözlerim Sensiz olsun dilerim Eritir yaşlar kalbini Dayanamaz buna yüreğim Dur yalan yalan söyledim Yaşanacaksa eğer keder Bırakma yalnız beni Ağlayalım beraber!!
Söylemeliyim gerçeği ağlayalım beraber
AŞK OYUNU
Hatam belki kalbi oyuncak sanmam Aşkta salıncak gibi sallanmam O kadar cahilim ki hayalini bile kurmam İmkânsız inanki sevgilim
Bugün bana aşk nedir diye sorsan Tek anlamı geceler boyu ağlamam Üstüm başım sevda içinde Yakalandım bitap biçimde Ellerimde kadife kelepçe Veda değil mi bu Yolun sonu uçurumlar Kolay değil ki bu Dolunca gözlere yaşlar Zaman gelince nafile Dersin bir küçük elveda
AŞK BİR OYUN OLSADA
Aşk bir oyun olsa da Hayaller yıkılsa da Severken seni hala Bir şans ver bu aşka
Yalnızım bir başıma bu defa Yürüyorum bilmediğim sonuma Aklımdansın gitmiyor ne fayda Tükendim yeter dön bana
Diyemem bu dipsiz kuyulardan Duymaz sesimi karanlıktan Kopan bır haykırıs olsam Geceler boyu susmasam
Aşk bır oyun olsa da Hayaller yıkılsa da Severken seni hala Bir şans ver bu aşka
ELİMDE DEĞİL
Geç başladı çabuk bitti Bakakaldım ardından El salladım içim buruk Gidiverdim gözüm kara Pişmanım geri dönüş yok Çektim elimi elinden Tutmaya dermanım yok
Gittin demek elimde değil Bırakıp giden benim
Hiç geçmiyor günler Sen yanımda olmayınca Sensiz sabah olmuyor Gecelerse bir kara delik Görmek ister gözlerim Öpmek seni doyasıya Bilmem nasıl ederim Beklemeye hiç sabrım yok
Gittin demek elimde değil Bırakıp giden benim NERELERE GİDEYİM
Bedenimden daha büyük bir yalan Söylemedim sana inan Bütün hepsi yalan olsa bile Ne farkeder bunca sevgiyle
Son bir defa dön bak ve söyle
Nerelere gideyim Sen yanımda olmayınca Gecelerim uzun oluyor Sabahlarımda sen olmayınca Ah olaydın, yar olaydın (x2) Öpüp de sarsaydın
benimsen bir tek benim ol ama değilsen git hiç durma git söyleme tek kelime sensizliğe hazırım şüphe etme Son bir defa dön bak ve söyle
Nerelere gideyim Sen yanımda olmayınca Gecelerim uzun oluyor Sabahlarımda sen olmayınca Ah olaydın, yar olaydın Öpüp de sarsaydın
Ben sana söylemeden Sen beni hissetmeden Biz denedik ikimiz Yoksa bitiyor mu başlarken Son bir defa dön bak ve söyle
Nerelere gideyim Sen yanımda olamayınca Gecelerim uzun oluyor Sabahlarımda sen olmayınca Ah olaydın, yar olaydın Öpüp de sarsaydın
PARDESU
Üzerimde sana gelirken giydiğim o pardesü Büyük cepli, kış rengi kavun içi çiçeklerle kaplı olsaydı üstü Yaz koksa n'olurdu sanki
Dışında bir damla yaş özümde yıllarım Yaşım kadar beklediğim bu anı her yıl bir artı Başımda bir deli sevda dün gibi hatırlarım Düşümde istanbul dört bir yanı seninle kaplı Güzünde gizli güzel yanı bu şehrin sokakları Saçların gibi sarı bana yakın güzel düşü Ya da yaşardık bir güzel yazı teninde sıcaklığı Saçların gibi sarı bana yakın güzel düşü
Üzerimde hala aynı kış rengi o pardesü Yakışmıyor bana eskisi gibi Yine sana geliyor olmak isterdim halbuki Bitiyor yol bu köprüde
Dışında bir damla yaş özümde yıllarım Yaşım kadar beklediğim bu anı her yıl bir artı Başımda bir deli sevda dün gibi hatırlarım Düşümde istanbul dört bir yanı seninle kaplı Güzünde gizli güzel yanı bu şehrin sokakları Saçların gibi sarı bana yakın güzel düşü Ya da yaşardık bir güzel yazı teninde sıcaklığı Saçların gibi sarı bana yakın güzel düşü
Güzünde gizli güzel yanı bu şehrin sokakları Saçların gibi sarı bana yakın güzel düşü Ya da yaşardık bir güzel yazı teninde sıcaklığı Saçların gibi sarı bana yakın güzel düşü KADİFE KELEPÇE
hatam belki kalbi oyuncak sanmam aşkta salıncak gibi sallanmam o kadar cahilim ki hayalini bile kurmam imkansız sevginin sevgilim bugün bana aşk nedir diye sorsan tek anlamı geceler boyu ağlamam üstüm başım sevda içinde yakalandım bitap biçimde ellerimde "kadife kelepçe" veda değil mi bu? yolun sonu uçurumlar kolay değil ki bu dolunca gözlere yaşlar zaman gelince nafile dersin bir küçük elveda
İKİ YABANCI
Sizin orda aşk derlermiş sevdaya Ömrü benzer akan bir testi suya Demişler inanmışsın onlara Bu değil sevda, inan bana
Masal dair Kerem ile Aslı'ya Yurdu bura ağaç şahittir buna Gölgesi sandığın kendi aslında Karaağaç lazım cezasına
Olmam ki sevdalımın yarısı Bende kalır yüreğimin yarası Dilek mendil olmuş dallar arası Döndüm yüzümde ağaç karası Dilek mendil olmuş dallar arası Yüzüm ellerim ağaç karası
KÜÇÜK BİR AŞK MASALI(SEDEN GÜREL DÜET)
Ne olur bak bana biraz Çocukmuyum değil miyim? Sen küçücük güzel bebek Öyle olsa sevmeyi bilir miyim?
Olmaz küçücüksün Yüreğin genç umut dolu Özlem bu olurya Buluruz belki mutluluğu
Deliler gibi seviyorum bak Geçer bunlar Sana söz ömür boyu sürecek Hayal bunlar Ne hayal ne düş nede yalan yok Bizim bizim gelecek
Ne olur bir an unutup kalsak Ne olur biraz rüyaya dalsak Ne olur gerçek olsa masallar Ya da biz masal olsak
Olmaz, dayanmaz yorulmuş kalbim sevdalardan olmaz silinmez bu yıllar aramızdan olsun yüreğimde beslenen ümitler gibi özlem bu olur ya buluruz belki cenneti
Deliler gibi seviyorum bak Geçer bunlar Sana söz ömür boyu sürecek Hayal bunlar Ne hayal ne düş nede yalan yok Bizim bizim gelecek
Ne olur bir an unutup kalsak Ne olur biraz rüyaya dalsak Ne olur gerçek olsa masallar Ya da biz masal olsak ELİMDE DEGİL
Geç başladı çabuk bitti Bakakaldım ardından El salladım içim buruk Gidiverdim gözüm kara Pişmanım geri dönüş yok Çektim elimi elinden Tutmaya dermanım yok
Gittin demek elimde değil Bırakıp giden benim
Hiç geçmiyor günler Sen yanımda olmayınca Sensiz sabah olmuyor Gecelerse bir kara delik Görmek ister gözlerim Öpmek seni doyasıya Bilmem nasıl ederim Beklemeye hiç sabrım yok EYLÜL
Senden aldım yine ilhamı Yüzünden aldım gözümden gitmiyor aşkım Bekleme kendini göster Benden aldın beni bitanem Götürdün ama uzaktan olmuyor aşkım Bi haber kendini gönder
Eylülün ortasında ha yak beni yağmur öncesi Kırmızılar içinde güller kıskanır seni
Ey aşk nihayet Kalmadı yarama basmayan Gül yerine diken kokladım Çal kapıyı gel yar yine Aşkına nihavent şarkılarla avundum Sen yerine hüzünle doldum Öyleki sana vuruldum
Çalsın nihavent Ellere inat devam et Öylece dokunup öp beni Yokluğu acıtan sevgili Affet...
Gittin demek elimde değil Bırakıp giden benim | |
|